Miksi soija?

Monipuolinen proteiininlähde niin kasvis- ja vegaaniruokavaliota noudattaville kuin sekasyöjillekin.

Soija – terveellinen valinta

Soijapapu on ravintosisällöltään monipuolinen. Se sisältää enemmän proteiineja muihin papuihin verrattaessa. Soijassa on myös linolihappoja, kuituja, kaliumia, kalsiumia, fosforia, rautaa, sinkkiä sekä runsaasti B-, K- ja E-vitamiineja. Soija on lihaan verrattuna erinomainen proteiininlähde, sillä se sisältää tyydyttyneiden rasvahappojen sijaan terveellisempiä monityydyttymättömiä rasvahappoja. Soijapavut sisältävät proteiinin lisäksi öljyä, hiilihydraatteja sekä ravintokuituja.


Miksi Soya+?

Soijassa on paljon hyvinvointiin vaikuttavia ominaisuuksia

100% kasvispohjaisia

Ovat laktoosittomia ja vähärasvaisia eivätkä sisällä kananmunaa, lisättyä tärkkelystä tai sokereita, stabilointi- ja säilöntäaineita.

Korkea proteiinipitoisuus

Tuotteiden proteiinipitoisuus ja proteiinin laatu ovat huippuluokkaa. Kaikissa tuotteissamme on proteiinia vähintään 60%.

Gluteenittomia

Tehtaassamme ei käsitellä lainkaan viljatuotteita, joten voimme taata tuotteidemme 100% gluteenittomuuden.

Mikä soija?

Soijapapu on yksivuotinen hernekasvi. Se on on riisin ja vehnän jälkeen yksi maailman viljellyimmistä kasveista. Suurin osa soijasta menee rehu- ja ruokaöljyteollisuuden tarpeisiin. Soijapavuista valmistetaan ruoanlaittoon myös kuivattuja soijatuotteita, esimerkiksi rouhetta, viipaleita ja snackeja sekä soijamaitoa, -kastiketta ja tofua.

Suomalaisia soijatuotteita

Korkean proteiinipitoisuuden omaavat gluteenittomat Soya+ tuotteet valmistetaan puhtaasti ilman säilöntäaineita. FinnSoy Oy on suomalainen soijatuotteiden valmistaja ja erikoisosaaja, jonka tehdas sijaitsee Uudessakaupungissa. Yrityksen toiminnan perustana on vahva ammattitaito sekä kestävän kehityksen periaatteita kunnioittavat arvot.